ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

0
3193

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ


Η Κεντρική Βιβλιοθήκη του Δήμου Αθηναίων συμμετέχει για έκτη συνεχόμενη χρονιά στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία της Εθνικής Βιβλιοθήκης με ποικίλες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στις Παιδικές της Βιβλιοθήκες.
Μαζί με τα παιδιά θα ταξιδέψουμε στον κόσμο της φαντασίας, της δημιουργίας, της διασκέδασης, του γέλιου, του παιχνιδιού, της εξερεύνησης, της μάθησης και των βιβλίων!
Έλα λοιπόν να μας βοηθήσεις εθελοντικά, συμμετέχοντας στην Καλοκαιρινή μας Εκστρατεία.

Είσαι παιδαγωγός, νηπιαγωγός, μουσειοπαιδαγωγός, δάσκαλος, εικαστικός, ηθοποιός, μουσικός; Έχεις απασχοληθεί ποτέ στο παρελθόν σε δραστηριότητες με παιδιά ; Σου αρέσει να κάνεις διάφορες δραστηριότητες με παιδιά; Σε περιμένουμε λοιπόν, καθώς υπάρχουν πολλοί τομείς όπου όλοι μπορούν να φανούν χρήσιμοι, αρκεί η καλή διάθεση και η αγάπη για τα παιδιά και τα βιβλία !!!

 

Οι εκδηλώσεις απευθύνονται σε παιδιά 5- 12 ετών και θα πραγματοποιηθούν στους χώρους των Παιδικών Βιβλιοθηκών από 15 Ιουνίου έως 31 Ιουλίου και από 1-8 Σεπτεμβρίου 2017.

Ας κάνουμε λοιπόν τη Βιβλιοθήκη μας ζωντανή με την ανιδιοτελή προσφορά μας.
Μπορείς να δηλώσεις τη συμμετοχή σου στο: https://goo.gl/CPHnAZ
Πληροφορίες:
 Τηλ. 210-6929736
 paidikilibrary@gmail.com

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΗ αγαπημένη μας Marilena Mexi στο «The Comic Con»στις 05-07/2017!
Επόμενο άρθρο25 #TBT: Blast from the past

«Science, my dears, is the systematic dissection of nature, to reduce it to working parts that more or less obey universal laws. Sorcery moves in the opposite direction. It doesn’t rend, it repairs. It is synthesis rather than analysis. It builds anew rather than revealing the old. In the hands of someone truly skilled… it is Art»
Gregory Maguire – Wicked: The Life and Times of the Wicked Witch of the West

Απαντήστε στο θέμα

Σχολιάστε πρώτοι!

Ενημέρωση για
avatar
wpDiscuz