Ο συγγραφέας Γιώργος Γιώτσας πηγαίνει ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΝ!!

0
3333

 

Ο συγγραφέας Γιώργος Γιώτσας μας περιμένει το Σάββατο 07/10 (14.00-17.00) και την Κυριακή 08/10 (15.00-17.00) στο περίπτερο των εκδόσεων Λυκόφως *** C14 *** για φωτεινές αφιερώσεις στα σκοτεινά «Κάτω από το Κρεβάτι» και «Εκ Νεκρών», για να μιλήσουμε για τα νέα βιβλία που έρχονται, με αδημοσίευτο υλικό που θα δίδεται στον κάθε φίλο ή φίλη που θα επισκεφτεί το περίπτερο

Και με ένα μεγάλο διαγωνισμό:

Ένας τυχερός ή μία τυχερή που θα προμηθευτεί στο Φαντάστικον το «Κάτω από το Κρεβάτι» ή το «Εκ Νεκρών» θα κερδίσει μετά από κλήρωση μια ολοκαίνουρια παραλαβή «Sandman vol.4» του Neil Gaiman! Ο νικητής ή νικήτρια θα ανακοινωθούν live την Κυριακή το απόγευμα καθώς και μέσω social media λίγο μετά!
Θα υπάρξουν και άλλες εκπλήξεις! Εξαιρετικοί τίτλοι από τις εκδόσεις Λυκόφως, εκλεκτοί συγγραφείς, αλλά και guests έκπληξη!

Σαββατοκύριακo 7 και 8 Οκτωβρίου στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση, Μασσαλίας 22 στην Αθήνα, ο Γιώργος Γιώτσας μας περιμένει όλους για ένα… φανταστικό διήμερο!!! Ραντεβού στο Φαντάστικον!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΟ Βιασμός της Κοκκινοσκουφίτσας- Η σκοτεινή όψη των παραμυθιών.
Επόμενο άρθρο35 #TBT: Blast from the past

«Science, my dears, is the systematic dissection of nature, to reduce it to working parts that more or less obey universal laws. Sorcery moves in the opposite direction. It doesn’t rend, it repairs. It is synthesis rather than analysis. It builds anew rather than revealing the old. In the hands of someone truly skilled… it is Art»
Gregory Maguire – Wicked: The Life and Times of the Wicked Witch of the West

Απαντήστε στο θέμα

Σχολιάστε πρώτοι!

Ενημέρωση για
avatar
wpDiscuz