Η Εκδίκηση της Ωραίας Κοιμωμένης

(Θεσσαλονίκη, Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, 19:30) 

Ο Κλέαρχος Σταματουλάκης και οι Εκδόσεις Πηγή παρουσιάζουν το βιβλίο «Η Εκδίκηση της Ωραίας Κοιμωμένης»! Τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στις 19.30 στο Μπενσουσάν Χαν στην Εδέσσης 6, η Ωραία Κοιμωμένη (Μάρι Χεκιμιάν) θα ξυπνήσει, θα μιλήσει μ’ ένα… συγγενικό της πρόσωπο (Άγγελος Γουγούσης) και θα ζητήσει εξηγήσεις. Τον Κλέαρχο θα ανακρίνει η Σοφία Νικολαίδου (συγγραφέας). Σας περιμένουμε!

Υ.Γ. Αυτή δεν είναι μία κλασσική βιβλιοπαρουσίαση.

Επιμέλεια/Σκηνοθεσία:TheatrAction

Σας περιμένουμε!

Από το οπισθόφυλλο
Κάποιος θα µε πει τρελή, υστερικιά, κουκουρούκου. Τώρα αυτά. Τότε, ήµουν ένα λουλούδι του µπαχτσέ. Γλυκιά, ευγενική, τσουπωτή, το φως της Αυγής − εξ ου και τ’ όνοµά µου. Τώρα, βρίζω σαν λιµενεργάτης, δεν σηκώνω πολλά-πολλά και έχω σαφρακιάσει. Τι έφταιξε; Πέρνα εσύ 30 χρόνια τάβλα, ελαφρώς βιασµένη από έναν ηλίθιο πρίγκιπα, που σε γκάστρωσε κιόλα, να σου πω εγώ. Ξυπνάς πενηντάρα, µε σακούλες κάτω από τα µάτια −γιατί ποιος να σου βάλει ενυδατική στο κώµα−, µ’ έναν στόκο για γιο κι ένα ρεµάλι να σου τρώει το βιος. Λυπάµαι, αλλά έπρεπε να πεθάνει.
 
Ο συγγραφέας
Το σωτήριο έτος 1988 γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου και ζει µέχρι σήµερα, ο Κλέαρχος-Κωνσταντίνος. Κωστής µέχρι τα 11, Κλέαρχος από κει και πέρα. Αφού τελείωσε το σχολείο, µε καλύτερες αναµνήσεις αυτές από τη θεατρική οµάδα, έκανε ένα επιτυχηµένο πέρασµα από τη Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ, για να καταλήξει στο University of Sheffield. Εκεί τελείωσε Bachelor και Master στην Ψυχολογία. Πλέον είναι Σύµβουλος Ψυχικής Υγείας, µε το γραφείο του, Create Your Myth, να λειτουργεί στο κέντρο της πόλης.

Έγραφε πάντα, µα βαριόταν πολύ εύκολα. Μέχρι που η Ωραία Κοιµωµένη έπρεπε να ξυπνήσει κι αυτός έπρεπε να καταγράψει την εκδίκησή της. Αυτό είναι το πρώτο του βιβλίο.

Επικοινωνία µε τον συγγραφέα…
Email: kstamatoulakis@gmail.com
Instagram: klearhosks

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροReview: A Quiet Place
Επόμενο άρθροStranger Things: Season 3 | Title Teaser by Netflix

«Αν και της αρέσει να μιλάει πολύ, αγαπά περισσότερο το να γράφει. Να γράφει για τα πάντα. Μπες στον κόσμο της και μάθε για βιβλία, ταινίες, σειρές, παιχνίδια και ομορφιά.»

Απαντήστε στο θέμα

Σχολιάστε πρώτοι!

Ενημέρωση για
avatar
wpDiscuz