Έντουαρντ Κόνλον

Αίμα στο αίμα

 

 

Τίτλος πρωτοτύπου: Red on red

Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά

Αριθμός σελίδων: 728

Έτος έκδοσης: 2013

Εκδότης: Κλειδάριθμος

 

Περίληψη:

 

Δύο αταίριαστοι ντετέκτιβ της αστυνομίας της Νέας Υόρκης οδηγούνται σε μια συνεργασία που τη σκιάζει η προδοσία. Ο ένας είναι πληγωμένος και εσωστρεφής, ο άλλος φιλόδοξος και ασυγκράτητος. Ο πρώτος γοητεύεται από μυστηριώδεις και περίπλοκες υποθέσεις που δεν επιδέχονται εύκολες λύσεις, ο δεύτερος προτιμά σκληρές υποθέσεις και την άμεση αντιπαράθεση στο πεδίο της μάχης.

Ανάμεσα στους δύο ντετέκτιβ αναπτύσσεται μια απροσδόκητη φιλία, που ενισχύεται  όσο ασχολούνται με μια σειρά από μυστηριώδεις υποθέσεις… μια μοναχική μετανάστρια από το Μεξικό που βρίσκεται απαγχονισμένη σ’ ένα πάρκο· ένας άγριος πόλεμος συμμοριών που ξεσπά με αφορμή τον φόνο του λάθος ανθρώπου· μια ατίθαση μαθήτρια που κατορθώνει να βρίσκεται διαρκώς σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.

Άλλοτε τρυφερό, άλλοτε σκληρό, άλλοτε αφοπλιστικά χιουμοριστικό, το Αίμα στο Αίμα μυεί τον αναγνώστη στην παλλόμενη δυναμική της αυθεντικής Νέας Υόρκης συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο την καταιγιστική δράση με τη διεισδυτική αποτύπωση των πιο ευαίσθητων αλλά και των πλέον σκοτεινών πτυχών της ανθρώπινης ύπαρξης.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθρο23ο ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ 2019
Επόμενο άρθροΚΕΡΔΙΣΤΕ

Geminis, bookworm, coffee lover, storyteller… Aν δεν έχεις βρει ακόμα το παραμύθι που σε αντιπροσωπεύει, δημιούργησε το δικό σου!

Απαντήστε στο θέμα

Σχολιάστε πρώτοι!

Ενημέρωση για
avatar
wpDiscuz