Ιστορίες του Έρωτα και της Φωτιάς
(Αθήνα, Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου, 19:00) 

Οι Εκδόσεις Πηγή και η συγγραφέας Σάρα Κατερίνα Παπαδάκη σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου με τίτλο «Ιστορίες του Έρωτα και της Φωτιάς».

Για το βιβλίο, εκτός από τη συγγραφέα θα μιλήσουν η Μίνα Ταβουλάρη (αρχαιολόγος, διαχειρίστρια της ομάδας «Βιβλιόφιλοι όλων των λαών ενωθείτε!»), η Σταυρούλα Γρηγοριάδη (καθηγήτρια αγγλικών και practitioner Marte Meo και Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού NLP) και η Άρτεμις Βελούδου (επιμελήτρια/συγγραφέας).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αίτιον, Πολυχώρο Πολιτισμού, στην Τζιραίων 8, στην Αθήνα (στάση μετρό Ακρόπολη), την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου στις 19:00.

Σας περιμένουμε!

Από το οπισθόφυλλο
 

Οι «Ιστορίες του Έρωτα και της Φωτιάς» είναι 22 αφηγήσεις βασισμένες στο πάθος, τη λάβρα, τον έρωτα που μπορεί να βιώσει ένα ζευγάρι. Ιστορίες κατάλληλες για όλους όσους πιστεύουν στον έρωτα, αλλά και στη φωτιά του.

Κάποιοι αγαπάνε, κάποιοι πονάνε, άλλοι δεν ξεχνούν κι άλλοι απλά προχωρούν. Υπάρχουν κι αυτοί που συγχωρούν, αλλά κι αυτοί πληγώνουν. Όλοι όμως χορεύουν τον ίδιο χορό, τον χορό της αγάπης, με τα καλά και τα κακά της.

Πάνω από όλα, πάντα, βρίσκεται η αγάπη.

 
Η συγγραφέας

 

Η Σάρα-Κατερίνα Παπαδάκη γεννήθηκε στο Πουέρτο Ρίκο στις 21 Ιουνίου 1985. Μεγάλωσε και ζει στον Πειραιά. Είναι απόφοιτος του Φυσικού Αθηνών, λατρεύει τα βιβλία, τα ταξίδια, τις φωτογραφίες και να μαθαίνει ξένες γλώσσες. Όνειρό της είναι μια μέρα να μπορεί να αποκαλεί τον εαυτό της «συγγραφέα».

Το πρώτο της βιβλίο «Στιγμές… διηγήματα polaroid» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Γαβριηλίδης, ενώ αρκετά κείμενά της έχουν αναρτηθεί σε διαδικτυακές λογοτεχνικές ιστοσελίδες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθρο62 #TBT: Blast from the past
Επόμενο άρθροΑφιέρωμα «Game of Thrones» – 3

«Αν και της αρέσει να μιλάει πολύ, αγαπά περισσότερο το να γράφει. Να γράφει για τα πάντα. Μπες στον κόσμο της και μάθε για βιβλία, ταινίες, σειρές, παιχνίδια και ομορφιά.»

Απαντήστε στο θέμα

Σχολιάστε πρώτοι!

Ενημέρωση για
avatar
wpDiscuz