Οι Εκδόσεις Πηγή και η συγγραφέας Μυρτώ Μαραγκού σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος με τίτλο «Τέλος», στο Polis Art Cafe την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στις 19:00.

Για το βιβλίο, εκτός από τη συγγραφέα θα μιλήσει η Μαρία Μπακάρα (Κοινωνιολόγος – ΜΑ Φιλαναγνωσίας). Αποσπάσματα θα διαβάσει ο ηθοποιός Στέλιος Ψαρουδάκης. Συντονίζει η Χαρά Βλαστού (Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του περιοδικού Ozon).

Η παρουσία σας θα είναι τιμή μας!

 

Από το οπισθόφυλλο

Ένα ταξίδι με το τρένο· δύο άγνωστοι, μία γυναίκα κι ένας άντρας.

Μια αναπάντεχη συνάντηση
με έντονη αλληλεπίδραση.

Παιχνίδια λέξεων, ψυχολογικά τρικ,
μοναχικές διαδρομές αυτογνωσίας
και λύτρωσης.

Κι όταν ο ένας φεύγει, μένει πίσω ένα αινιγματικό αντικείμενο που θα οδηγήσει σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι θησαυρού.

Η συγχρονικότητα που τους ένωσε,
θα διασταυρώσει ξανά τις πορείες τους;

 

Η συγγραφέας
Η Μυρτώ Μαραγκού γεννήθηκε στην Αθήνα το 1993. Σπούδασε Γλωσσολογία στο τμήμα Μεσογειακών Σπουδών, στην πόλη της Ρόδου. Η επιλογή των σπουδών, εν μέρει καρμική, οφείλεται στο μεγάλο της ενδιαφέρον για τις γλώσσες. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια γραφολογίας, επικοινωνίας, αυτογνωσίας και δραστηριοποιείται στον χώρο της επιμέλειας-διόρθωσης κειμένων. Κληρονόμησε από την οικογένειά της το μικρόβιο της αγάπης για τα βιβλία και έκτοτε δεν μπορεί να τα αποχωριστεί. Η συγγραφή βιβλίων ξεκίνησε κατά τα φοιτητικά της χρόνια και όχι από τότε που θυμάται τον εαυτό της. Όμως, κατέληξε να γίνει ανάγκη και τρόπος έκφρασης. Το πρώτο της μυθιστόρημα εκδόθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017, με τον τίτλο «Κυνηγός» (Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή). Όταν δεν γράφει, της αρέσει να μελετά αρχαία κείμενα, ψυχολογία και φιλοσοφία, να ζωγραφίζει με διάφορες τεχνικές και να χάνεται µε τις ώρες σε ατελείωτο gaming και διάβασμα.

Απαντήστε στο θέμα

Σχολιάστε πρώτοι!

Ενημέρωση για
avatar
wpDiscuz