Οι Εκδόσεις BELL υποδέχονται στην οικογένειά τους τον Γιώργο Γιώτσα

0
1657
 
Το Κουτί: Εσύ το φτιάχνεις, εσύ το καταστρέφεις…
 
Οι Εκδόσεις BELL υποδέχονται στην οικογένειά τους τον Γιώργο Γιώτσαμε ένα βιβλίο σκληρό και ρεαλιστικό, με «ένα μυθιστόρημα που συγκλονίζει από την πρώτη κιόλας σελίδα… που εξερευνά με οξυδέρκεια τα δύσβατα μονοπάτια της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας» (Νίκος Κουρμουλής, Τα Νέα).
 
O συγγραφέας «προτείνει μια εναλλακτική οπτική πάνω στα θέματα της οικογένειας, της παρενόχλησης, της βίας,γνωρίζοντας, προφανώς, ότι οι ωραίες ιστορίες έχουν μέσα τους την ανατροπή και τη δύναμη να υποτάσσουν το πραγματικό στο απροσδόκητο» (Ελεωνόρα Ορφανίδου, Αρχισυντάκτρια του πολιτιστικού τμήματος Αθήνα 984fm).
 
Πάρτε το Κουτί στα χέρια σας και ετοιμαστείτε να βουτήξετε σε μια ιστορία για το θυμό, τα όνειρα, τη φιλία, την προδοσία και την αγάπη. Ο,τι κι αν κάνετε, θα πρέπει να το ανοίξετε. Γιατί μόνο τότε θα ανακαλύψετε όλη την αλήθεια…
 
 
 
ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ
 
Photo by Nikoleta Katsiouli

Η Ζένια, μαθήτρια της δευτέρας λυκείου, βιώνει μια δυσβάσταχτη καθημερινότητα όπου έρχεται αντιμέτωπη με το ρατσισμό και το μπούλινγκ στη γειτονιά της και στο σχολείο. Μέλος μιας δυσλειτουργικής οικογένειας, με δυο γονείς που δείχνουν αδιάφοροι και επικίνδυνοι, η Ζένια δίνει όλη της τη φροντίδα και τη στοργή στον μικρό της αδερφό Νικόλα, που την έχει ανάγκη.Το πάθος της για τη μουσική και η ανακάλυψη των αισθημάτων ενός συμμαθητή της για κείνη, θα δώσουν στην κοπέλα την ελπίδα και το κίνητρο που χρειάζεται για να προχωρήσει μπροστά. Μέχρι τη στιγμή που ένας καθηγητής της θα εισβάλει στη ζωή της, την ίδια περίοδο που ο αδερφός της αρρωσταίνει πολύ σοβαρά. Τότε εκείνη θα αρχίσει να γλιστράει στα σκοτάδια του μυαλού… και ο εφηβικός της θυμός θα εξαπλωθεί μέσα της όπως το μελάνι εξαπλώνεται στο καθαρό νερό.Το Κουτί είναι ένα βιβλίο για τις φωτεινές αλλά και τις σκοτεινές πλευρές των ανθρώπων… Ένα σκληρό και ταυτόχρονα ευαίσθητο μυθιστόρημα για το θυμό, τα όνειρα, τη φιλία και την αγάπη. Μια συγκλονιστική ιστορία για το πώς η ελπίδα ενός νέου ανθρώπου αγωνίζεται να επιβιώσει μέσα σε μια πραγματικότητα που του ζητάει να θυσιάσει ό,τι πιο πολύτιμο έχει.

 
 
Το Κουτί
του Γιώργου Γιώτσα
Τιμή: € 13,30 € Σελίδες: 272 ● ΙSBN: 978-960-620-822-5
Κυκλοφoρεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία
 

Απαντήστε στο θέμα

Σχολιάστε πρώτοι!

Ενημέρωση για
avatar
wpDiscuz