Η «Secta» πάει στο Public Cafe Συντάγματος!

0
2495

Κυρίες και κύριοι, μέχρι σήμερα πιστεύατε σε ένα ψέμα.

 Ένα μυστικό που χάνεται στα βάθη των αιώνων είναι έτοιμο να αποκαλυφθεί. Η καθηγήτρια θρησκειολογίας Μάρθα Κινγκ θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη Secta…

Οι Εκδόσεις Anubis και το Public σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος μυστηρίου-τρόμου του Αντώνη Τουμανίδη, SECTA τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, στις  21.00 στο Public cafe Συντάγματος. Για το βιβλίο θα μιλήσουν Αγγελίνα Ρωμανού, συγγραφέας – ποιήτρια και ο  Πέτρος Πέτρου, ηθοποιός.

Στο ρόλο της Μάρθα Κινγκ, η ηθοποιός Βάσια Βασιλείου.

Συμμετέχει, άρτι αφιχθείς από την Παραμυθοχώρα, ο Εμπενίζερ Σκρουτζ, ο οποίος θα προβεί σε μια σημαντική ανακοίνωση. Στο ρόλο του Σκρουτζ, ο ηθοποιός και τενόρος Σταμάτης Πακάκης.

Προλογίζει η κυρία Μάχη Κανάκη εκ της Διευθύνσεως Προστασίας & Αναστήλωσης Νεότερων & Σύγχρονων Μνημείων του ΥΠΠΟ.

Ο Αντώνης Τουμανίδης γεννήθηκε στη Σκύδρα, σπούδασε Ιστορία της Τέχνης και Αρχαιολογία στα Ιωάννινα και Τεχνοκριτική, Θρησκειολογία & Κινηματογράφο στη Γαλλία. Κυκλοφόρησε τη συλλογή διηγημάτων Εφιάλτες & Παραμύθια το 2015, ακολουθώντας το πρώτο του βιβλίο, Trapped. Το διήγημά του Η Αληθινή Ιστορία του Πινόκιο αναμένεται να μεταφερθεί σύντομα στον κινηματογράφο, σε διεθνή παραγωγή και σενάριο του ίδιου.

Είσοδος: Ελεύθερη


ΠΕΡΙΟΧΗ
Public Cafe Συντάγματος 
Public Cafe Συντάγματος
Καραγιώργη Σερβίας 1

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
22 Ιανουαρίου 2018

ΩΡΑ
21:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Είσοδος Ελεύθερη

 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθρο45 #TBT: Blast from the past
Επόμενο άρθρο46 #TBT: Blast from the past

«Αν και της αρέσει να μιλάει πολύ, αγαπά περισσότερο το να γράφει. Να γράφει για τα πάντα. Μπες στον κόσμο της και μάθε για βιβλία, ταινίες, σειρές, παιχνίδια και ομορφιά.»

Απαντήστε στο θέμα

Σχολιάστε πρώτοι!

Ενημέρωση για
avatar
wpDiscuz