Ο Dumbo επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη!

0
3026

Ο Tim Burton επαναφέρει μία από τις κλασικότερες και πιο ευαίσθητες ιστορίες της Disney

Ο Μάρτιος του 2019 είναι ο μήνας που επέλεξε η Disney για να κυκλοφορήσει το νέο adaptation για μία από τις καλύτερες όσο και συγκινητικές της ιστορίες: αυτή του Dumbo, του ιπτάμενου ελέφαντα.

Με την κυκλοφορία του trailer της live-action ταινίας του Tim Burton γίνονται γνωστές ακόμη περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση, που θα έχει μερικές αποκλίσεις είναι η αλήθεια από την αρχική ιστορία. Από αυτά που μπορούμε να δούμε, ο Dumbo συναντά δύο παιδιά που θα τον βοηθήσουν να ξαναβρεί την μητέρα του, η οποία έχει αγοραστεί από ένα άλλο τσίρκο, στο οποίο είναι διευθυντής ο (κακός) Michael Keaton. O Burton ακολουθεί το βασικό story με το ελεφαντάκι που μπορεί να πετάξει εξαιτίας των μεγάλων αυτιών του αλλά η προσθήκη νέων χαρακτήρων επιφέρει κάποιες αλλαγές.

Αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν θα υπάρχει κάτι από το soundtrack του μυθικού πλέον animated film, που ήταν η τέταρτη ταινία του Walt Disney και είχε κυκλοφορήσει το 1941, αποτελώντας τεράστια εμπορική επιτυχία. Το Dumbo του 1941 είχε κερδίσει Όσκαρ (Best Original Score) καθώς και ειδικό βραβείο στο Φεστιβάλ Καννών (Best Animation Design).

To Dumbo του Tim Burton αναμένεται στις ελληνικές αίθουσες στις 28 Μαρτίου 2019, με τους Eva Green, Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito, Alan Arkin στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

https://esquire.com.gr/culture/tainies/4308/to-neo-trailer-tou-dumbo-tha-sugkinisei-kosmo

 

 

Απαντήστε στο θέμα

Σχολιάστε πρώτοι!

Ενημέρωση για
avatar
wpDiscuz