Ο αστυνόμος Καπετάνος βρίσκεται στην τελική δεκάδα των βραβείων public!

0
2118

Ένα μήνυμα απο τον αγαπημένο μας Δημήτρη Σίμο : «Ο αστυνόμος Καπετάνος βρίσκεται στην τελική δεκάδα των βραβείων public, διεκδικώντας το βραβείο «Ηρωας-έκπληξη», εδώ –> https://www.publicbookawards.gr/2019/vote2019.php…Ένα ευχαριστώ σε όλους σας. Η υποστήριξη σας μας έφερε σε αυτή την θέση. Ένας ήρωας-έκπληξη, μια στιγμή ακόμα για τον αστυνόμο#kapetanos. Χρειαζόμαστε την βοήθεια σας, την νίκη σας!»

Το άψυχο σώμα μιας νεαρής μητέρας ανακαλύπτεται στα βράχια της θάλασσας, δίπλα στην αλάνα του Φάρου. Ο αστυνόμος Καπετάνος καλείται να ξεμπλέξει το κουβάρι ενός φόνου που θα εμφανίσει μπροστά του ένα στοιχειωμένο παρελθόν.

Ο υπόκοσμος βγαίνει από το σκοτάδι αναζητώντας μια θέση στο φως με ανταμοιβή το χρήμα. Μυστικά αίματος μέσα στην οικογένεια. Αδελφικοί δεσμοί που καμουφλάρονται. Το φως μπορεί να δώσει τη λύση. Τα ψάρια πρέπει να τυφλωθούν, να χάσουν το πλεονέκτημα του καμουφλάζ.
Μια παράνομη ερωτική σχέση οδηγεί στην καταστροφή. Η προσπάθεια αναρρίχησης στα ανώτερα κοινωνικά στρώματα θα αποτελέσει την αρχή για το παιχνίδι. Ένα παιχνίδι χωρίς νικητή.

Μετά το βραβευμένο μυθιστόρημα «Τα βατράχια», ο Δημήτρης Σίμος επιστρέφει σε ακόμη πιο Σκοτεινά Νερά…. Το «Τυφλά ψάρια» είναι η πολυαναμενόμενη δεύτερη υπόθεση του αστυνόμου Καπετάνου.

Απαντήστε στο θέμα

Σχολιάστε πρώτοι!

Ενημέρωση για
avatar
wpDiscuz