Στα Κύματα του Πάθους – Σειρά EROS

0
3543

Και τα «New books on the block» δεν είναι άλλο από τα βιβλία της νέας σειρά άρλεκιν EROS. Οι εκδόσεις Χαρλενίκ απεφάσισαν να τρελάνουν τις Ελληνίδες αναγνώστριες και να δημιουργήσουν μια σειρά από Ελληνίδες, για τις Ελληνίδες, με φόντο την Ελλάδα, γιατί ο Έρωτας γεννήθηκε στην Ελλάδα.

Η νέα σειρά θα εκδίδει ένα βιβλίο κάθε μήνα, και οι συγγραφείς θα είναι αποκλειστικά Έλληνες. Το ακόμα καλλίτερο νέο είναι ότι δεν χρειάζεται να είναι κάποιος γνωστός συγγραφέας, αλλά οι εκδόσεις απευθύνουν πρόσκληση – πρόκληση, σε όποιον επιθυμεί να γράψει μια ιστορία αγάπης, που θα διαδραματίζεται πάντα στην Ελλάδα.

Για μένα, ίσως, αυτό είναι και το πιο σημαντικό νέο και η καινοτομία των εκδόσεων, αφού δίνει την δυνατότητα σε εκκολαπτόμενους συγγραφείς να εκδώσουν το έργο τους. Οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται απλά να υποβάλλουν το έργο τους στον εκδοτικό με τις εξής απλές προϋποθέσεις:

  1. Να αποτελείται από περίπου 40.000 λέξεις (+- 1.000-2.000 λέξεις).
  2. Να ακολουθεί την κλασική συνταγή των βιβλίων άρλεκιν, δηλαδή να μιλάει για έναν μεγάλο έρωτα.
  3. Να διαδραματίζεται στην Ελλάδα.

Τα έργα θα αποστέλλονται στο e-mail: arlekinauthors@gmail.com και υπεύθυνη της σειράς και αξιολόγησης των έργων είναι η αγαπημένη μας συγγραφέας Έλενα Αντωνίου, που έγραψε και το πρώτο βιβλίο της σειράς.

Φυσικά, οι αγαπημένες μας εκδόσεις αισθηματικών βιβλίων απευθύνονται και στο αντρικό αναγνωστικό κοινό, που είναι μεγάλο και άλλωστε, ο έρωτας είναι υπόθεση όλων των ανθρώπων – για να μην πω όλων των όντων. Όποιος κύριο, λοιπόν, το επιθυμεί, μπορεί να υποβάλλει και δικό του έργο, με τις ανωτέρω προϋποθέσεις.

«Στα Κύματα Του Πάθους» – Έλενα Αντωνίου

Ο εφοπλιστής και η νεαρή εκπαιδευόμενή του…

Μετά το άδοξο τέλος της σχέσης της, η Ιόλη εγκαταλείπει το Λονδίνο για να κάνει μια νέα αρχή στην Ελλάδα, όπου προσλαμβάνεται σε μια κορυφαία ναυτιλιακή εταιρεία. Πολύ σύντομα αρχίζει να συνεργάζεται στενά με τον εργοδότη της, κι ενώ έχει ορκιστεί ότι δε θα μπλέξει ποτέ ξανά τον έρωτα με τη δουλειά, η ακαταμάχητη γοητεία του τη δυσκολεύει όλο και περισσότερο να τηρήσει την υπόσχεσή της…

Ο Κίμωνας Σκιαδάς αναλαμβάνει τα ηνία της οικογενειακής επιχείρησης την πιο κρίσιμη στιγμή. Πέρα από την ξαφνική ασθένεια του πατέρα του, έχει να αντιμετωπίσει και την άμεση απειλή των ανταγωνιστών τους. Όσο για την έλξη που νιώθει για την Ιόλη, ξέρει πώς να τη διαχειριστεί. Στις μαγευτικές Σπέτσες όπου θα εγκατασταθούν προσωρινά για τους επόμενους μήνες, θα την έχει όλη δική του.
Κι εκεί, θα την παρασύρει σε ένα ερωτικό παιχνίδι όπου κυρίαρχος θα είναι μόνο το πάθος!

Άλλο ένα βιβλίο από την Έλενα Αντωνίου, που μας παρασύρει στις σελίδες του, με έναν μεγάλο παθιασμένο έρωτα. Στο πρώτο αυτό βιβλίο ζούμε τον συγκλονιστικό έρωτα της Ιόλης και του Κίμωνα και ταξιδεύουμε στα γαλάζια κύματα του Αιγαίου και στις αρχοντικές Σπέτσες.

Οι λάτρεις των αισθηματικών και οι απανταχού ερωτευμένοι, παρακαλώ, να σπεύσουν στο ψιλικατζίδικο και στο περίπτερο της γειτονιάς τους, αφού τα βιβλία θα βρίσκονται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Τα βιβλία θα τα βρείτε εδώ: https://harlenic.gr/product-category/arlekin/eros/

Άλλα βιβλία της συγγραφέως εδώ: https://harlenic.gr/product-tag/%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%BF%CF%85/

 

Απαντήστε στο θέμα

Σχολιάστε πρώτοι!

Ενημέρωση για
avatar
wpDiscuz